Σοκαριστικό: Δημιουργήθηκε «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» και οργανώνουν συγκέντρωση

Η απίστευτη πρωτοβουλία κατά των προσφύγων δημιουργήθηκε στον Βόλο και μάλιστα τα μέλη της απευθύνουν και ευρύ κάλεσμα. Ήδη τα μέλη τους αριθμούν τους 314.

«Πρωταπριλιάτικο αστείο» ή αρρωστημένα και επικίνδυνα μυαλά που λειτουργούν ανεξέλεγκτα κατά προσφύγων και μεταναστών; Σίγουρα πρόκειται για καταστάσεις που ξεφεύγουν από κάθε λογική όταν μάλιστα μέλη της αντίστοιχης σελίδας στο facebook φιγουράρουν με τα όπλα τους και κάνουν κάλεσμα κατά προσφύγων και μεταναστών. Δυστυχώς και αυτό το κρούσμα είναι άκρως ανησυχητικό και

κάπου εδώ - πριν είναι αργά- πρέπει να μπει ένα φρένο.

Όπως έγινε γνωστό και από το e-thessalia, μέσω κλειστής διαδικτυακής ομάδας τα μέλη της καλούν σε συγκέντρωση στον Βόλο για να οργανωθούν όπως ελένε και να «κυνηγήσουν λαθρομετανάστες από την πόλη».

Οι αναρτήσεις τους ξεχειλίζουν από μίσος, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας. «Σύλλογος κυνηγών λαθρομεταναστών» το όνομά τους και στο facebook η ομάδα μετρά 314 μέλη, ενώ δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου, ώστε να υπάρξει οργάνωση και να φύγουν για Εβρο ενισχύοντας τις πολιτοφυλακές.

Η ομάδα είναι κλειστή και δεν μπορεί να μπει κανείς χωρίς να υπάρξει «πρόσκληση», ενώ την ώρα που οργανώνουν συνάντηση στον Βόλο, αντίστοιχη θα λάβει χώρα και αντιφασιστική πορεία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα