Σφοδρή σύγκρουση «Αυγής» - Γεωργιάδη για τους πλειστηριασμούς

Σφοδρή σύγκρουση «Αυγής» - Γεωργιάδη για τους πλειστηριασμούς - Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου αρχίζουν οι πλειστηριασμοί, επισημαίνοντας «σας το λέω από τώρα για να μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας».

Η Αυγή καυτηρίασε τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και επενδύσεων κάνοντας «χλευασμό των δανειοληπτών που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους». Η εφημερίδα κάνει λόγο για «ρεσιτάλ κυνισμού», με τον κ. Γεωργιάδη ν’ απαντά μέσω Twitter:

«Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει τη λήξη της προστασίας Ά κατοικίας την 31η Δεκ 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν τη λήξη της 30 Απριλίου 2020».

Σε δεύτερο Tweet, ο υπουργός, αναφερόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αναφέρει: «Το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε συλλάβει έως και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του, για τις τότε αντιδράσεις του στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο Σύριζα, εγκαλεί εμένα για αναλγησία! Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δεν εξηγείται αλλιώς!». 

Σε τρίτο Tweet, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει: «Για να το πούμε λοιπόν καθαρά. Όσοι πράγματι ενδιαφέρονται για όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, και εγώ ενδιαφέρομαι, πρέπει να προειδοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο να πάει άμεσα να κάνει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πριν την λήξη της στις 30
Απριλίου».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα