Σασμός: Ο Νικηφόρος έδωσε δυνατό spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια του Σασμού.Ο πρωταγωνιστής του Σασμού αρχικά τοποθετήθηκε στις διαμαρτυρίες των συναδέλφων του σχετικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και την ανακοίνωση του ΣΕΗ που διαβαζόταν στις καλοκαιρινές παραστάσεις. «Είναι απολύτως…}

Ο Γιώργος Αμούτζας για τον Σασμό και τα γυρίσματα του δεύτερου
κύκλου

«Γυρίζουμε ωραίες σκηνές σήμερα. Πηγαίνουμε κάπως προς βεντέτα. Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του σε μια πανέμορφη στιγμή όπως ο γάμος της. Ένας γάμος που προκύπτει για τη Βασιλική από έρωτα. Όλες οι σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους και θα περάσουν από τα δικά τους σαράντα κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται θα βρουν τον δρόμο του. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί. Ο Μαθιός είναι ο μέντοράς του. Είναι ο άνθρωπος που πήρε τη μορφή του πατέρα του, όταν ο Νικηφόρος έχασε τον πατέρα του».

{ }

Έχει ο Σασμός ξεπεράσει κατά πολύ την πλοκή του βιβλίου;

Πολλοί λένε πως ο Σασμός έχει ξεπεράσει πολύ την πλοκή του ομώνυμου βιβλίου, κάτι που ο Γιώργος Αμούτζας διέψευσε.

«Συνηθίζω να λέω, πιστέψτε μας, το ακολουθούμε το βιβλίο. Μπορεί να κάνουμε τις τροποποιήσεις μας αλλά δεν γίνεται να φύγουμε μακριά από το βιβλίο. Δεν γίνεται πράγματα που συμβαίνουν στο βιβλίο να μην συμβούν στη σειρά. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου».Ο Γιώργος Αμούτζας εξομολογήθηκε ότι περιμένει με ανυπομονησία να δει τις σκηνές με τον Τάσο Νούσια που υποδύεται τον Στεφανή που θα κάνει ένα comeback. «Θα το χαρώ πολύ να κάνουμε μαζί γύρισμα».

Για τον ρόλο του Νικηφόρου έδωσε spoiler: «Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα. Πρέπει να περάσουν τα όρια και να ξεφύγει μια κατάσταση».

{ }

Keywords
Τυχαία Θέματα