Σαμαράς για Γεννηματά: Ήταν παράδειγμα συνέπειας και μαχητικότητας

Στη Μητρόπολη για ν’ αποτίσει κι αυτός από την πλευρά του φόρο τιμής στη Φώφη Γεννηματά βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για «παράδειγμα συνέπειας», για «παράδειγμα μαχητικότητας».Ως αγωνίστρια χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς τη Φώφη Γεννηματά, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός στη Μητρόπολη για ν’ αποτίσει φόρο τιμής στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. «Ήταν φίλη μου, ήμασταν μαζί…

Στις 14:00

η κηδεία της

Η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός και το λαϊκό προσκύνημα είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει μέχρι τις 14:00 όταν θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία, στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ καθώς και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.

Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας θα την αποχαιρετήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης και από την οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα ο γιος της, Γιώργος.

Η ταφή της Φώφης Γεννηματά θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, όπου ο δήμος Αθηναίων παραχώρησε τον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς. Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθούν με δωρεές το Χαμόγελο του Παιδιού και η Κιβωτός του Κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα