Σάκης Αρναούτογλου: Πολλές βροχές, οι περιοχές - Ο καιρός μέχρι 25 Νοεμβρίου

Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες. Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα έχουμε ακόμη και έντονα καιρικά φαινόμενα στα ΒΔ της χώρας. Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης θα…

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης συννεφιά με τοπικές βροχές, αλλά μέσα στην ημέρα ο καιρός

θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

Την Παρασκευή άστατο καιρό θα έχουμε στο ανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης και στην δυτική Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά.

Το Σάββατο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά στα δυτικά και στα ανατολικά θα έχουμε αστάθεια και νέα φαινόμενα. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς.

Την Κυριακή οι βροχές θα δυναμώσουν και άλλο και εκτός από τα δυτικά θα ενισχυθούν και στα βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά.

Τη Δευτέρα το χαμηλό βαρομετρικό θα στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του δίνοντας νέες και πολλές βροχές. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Σύμφωνα πάντως με τον Σάκη Αρναούτογλου έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου σε ολόκληρη την Ευρώπη θα έχουμε πολλές βροχές και χιόνια έως τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

{https://youtu.be/Zzp5FZna_9k}

Keywords
Τυχαία Θέματα