Σάκης Αρναούτογλου: «Να μην λέμε και ξελέμε» - Ο προβληματισμός για τον καιρό των Χριστουγέννων

Φτιάχνει ο καιρός με ζέστη και αφρικανική σκόνη. Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.Aλλάζουν τα δεδομένα τα επόμενα 24ωρα με τον καιρό να ζεσταίνει και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούγολου, από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε συννεφιές και…

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετή ομίχλη και δύσκολα θα έχουμε «χορταστικό» ήλιο. Η θερμοκρασία

από 10 έως 16 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε συννεφιές και μετά το μεσημέρι στα ΒΔ και βόρεια θα έχουμε αρκετό ήλιο. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς στα κεντρικά και 19 στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο στις ανατολικές και νότιες περιοχές θα έχουμε επίσης συννεφιές και στα ΒΔ και βόρεια βροχές. Η θερμοκρασία στους 23 στην Αθήνα και 24 στα νότια.

Την Κυριακή οι νοτιάδες δίνουν σκυτάλη στους βοριάδες και θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές από τη Δράμα μέχρι και τα ΒΑ της Εύβοιας. Η θερμοκρασία στους 19 στα κεντρικά στους 15 στα βόρεια και στους 22 στα νότια.

Τη Δευτέρα θα έχουμε πλέον κρύο και φαινόμενα σε Δράμα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Καλαμάτα. Οι βοριάδες θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 7 και 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς στην Αθήνα και τους 10 στη Θεσσαλονίκη.

Για τα Χριστούγεννα πάντως ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι στις 21-22 Δεκεμβρίου θα μας έρθουν ξανά θερμές αέριες μάζες και για τις 25 θα επανέλθει με νέα δεδομένα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

{https://youtu.be/n3Tmpmy8rDs}

Keywords
Τυχαία Θέματα