Σάκης Αρναούτογλου: Καλοκαίρι για λίγο ακόμη - Πέφτει η θερμοκρασία, οι ημερομηνίες

Συννεφιές, ζέστη, θολούρα και βροχές το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού το Σάββατο, αλλά θα έχουμε και βροχές. Ειδικότερα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα έχουμε αραιές συννεφιές από το πρωί…

Στη Θεσσαλονίκη

ήλιος από το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημερας τα σύννεφα θα πυκνώνουν. Το βράδυ στα ορεινά θα έχουμε και κάποιες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Την Κυριακή νέο πέρασμα από συννεφιά με τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς στα κεντρικά, στους 27 στο Ιόνιο.

Τη Δευτέρα στα βόρεια ίσως βρέξει τοπικά με τους ανέμους να είναι πλέον βόρειοι άνεμοι. Η θερμοκρασία στους 29 στα κεντρικά και στα δυτικά στους 27.

Την Τρίτη λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα σε συγκεκριμένες περιοχές όπου αναμένονται λίγες βροχές. Η θερμοκρασία στους 27 στα κεντρικά και στους 26 στο Ιόνιο.

Την Τετάρτη βροχές τοπικές ίσως έχουμε στην βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://youtu.be/QhQA23sHmdg}

Keywords
Τυχαία Θέματα