Σάκης Αρναούτογλου: Από τους 20 βαθμούς σε νέα αλλαγή του καιρού τον Μάρτιο

Βοριάδες στο Αιγαίο, τοπικές μπόρες και άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.Με αρκετή ζέστη θα κλείσει η εβδομάδα που διανύουμε με τον ανοιξιάτικο καιρό, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από τις 21 και 22 Φεβρουαρίου να μας αφήνει με μια πρόσκαιρη…

Στην Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια από το πρωί και μόνο στη Χαλκιδική θα έχουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς.

Την Πέμπτη, στις

περισσότερες περιοχές θα έχουμε ήλιο και οι άνεμοι θα πέσουν. Η θερμοκρασία στους 14 στα κεντρικά, στους 12 με 13 στα βόρεια και στους 13 στα νότια.

Την Παρασκευή, συννεφιές θα έχουμε στα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς στα κεντρικά, στους 15 με 16 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Το Σάββατο, θα έχουμε ατμοσφαιρική διαταραχή με σύννεφα στα κεντρικά και τα βόρεια και οι άνεμοι θα είναι δυτικοί. Η θερμοκρασία στους 19 στα κεντρικά, στους 18 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Την Κυριακή, ανοιξιάτικος καιρός με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 με 19 στα βόρεια και στους 16 στα νότια, ενώ τη Δευτέρα λίγες βροχές στα ΒΑ της χώρας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=XTf3epmLs9c}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Μάρτιο,sakis arnaoutoglou, martio