Σάκης Αρναούτογλου - Καιρός: Κρύο την Πέμπτη, οι θερμοκρασίες

Άστατος ο καιρός στο ανατολικό Αιγαίο και τις επόμενες ώρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.Με βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά νησιωτικά θα ξεκινήσει ο καιρός της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, άστατος θα είναι ο καιρός
και στην Κάρπαθο - Κρήτη ενώ στην…

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ηλιοφάνεια το πρωί και το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν. Μάλιστα στα ορεινά της Πέλλας και της Πιερίας θα έχουμε και μπόρες χιονόνερου. Η θερμοκρασία από 3 έως 12 βαθμούς.

Την Πέμπτη, τα σύννεφα παραμένουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και νέες συννεφιές θα έρθουν από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 με 12 στα κεντρικά, 5 με 10 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Την Παρασκευή, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε ηλιοφάνεια με πιθανότητα για κάποιες βροχές στα ΝΑ της χώρας. Η θερμοκρασία στους 11 με 12 στα κεντρικά, στους 8 με 11 στα βόρεια και στους 14 στα νότια.

Το Σάββατο νέες συννεφιές με τοπικές βροχές στα Επτάνησα, σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία στους 12 με 13 στα κεντρικά, στους 15 στα νότια και στους 8 με 11 στα βόρεια.

Την Κυριακή αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και κάποιες μπόρες στην Κρήτη.Η θερμοκρασία στα βόρεια στους 7 με 11 βαθμούς, στα κεντρικά στους 12 με 13 και στα νότια στους 14.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://youtu.be/2bTs0XxwFSA}

Keywords
Τυχαία Θέματα