Σακελλαροπούλου για Τσιόδρα: Ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εξήρε τη στάση του Σωτήρη Τσιόδρα για την ενημέρωση της πανδημίας, κατά την συνάντηση με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συνεχάρει και εξήρε τον Σωτήρη Τσιόδρα, σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την συνάντηση της με την Εθνική Επιτροπή Υγείας για την καταπολέμηση του κορονοϊού, δήλωσε πως ο γνωστός λοιμωξιολόγος,

μέσω της συνέντευξης Τύπου από το υπουργείο Υγείας, κατάφερε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, ο καθηγητής κ. Τσιόδρας πέτυχε με τη δημόσια παρουσία του, με τον γλυκύ και άμεσο τρόπο του, να εμπνεύσει σε όλους μας αισθήματα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης».

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε πως «είχε όμως στο πλάι του όλα τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής που, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, πέτυχαν να προστατεύσουν με τρόπο υποδειγματικό όλους τους πολίτες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της χώρας μας».

Επίσης, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είπε πως «η κρίση δεν έχει περάσει, βρισκόμαστε πιθανώς στο μέσο της πανδημίας. Είναι όμως βέβαιο ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε τελικώς να αντιμετωπίσουμε με ικανοποιητικό τρόπο την όλη κατάσταση έχοντας εμπιστοσύνη και πάλι στις οδηγίες των επιστημόνων που παραμένουν στην πρώτη γραμμή».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα