Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο φως νέες αναζητήσεις της στο Google που την «προδίδουν»

«Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό», «αναισθησία στα παιδιά», «νυχτερινή επιληψία», «εγκεφαλική ατροφία», φέρονται να «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega έφερε στη φως της δημοσιότητας νέες αναζητήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι αναζητήσεις «έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο…

Θάνατος Τζωρτζίνας: Ρούλα και Μάνος ζητούσαν να γίνει η νεκροψία στην Πάτρα

Εν τω μεταξύ, οι μαρτυρίες των γιατρών των άτυχων παιδιών μοιάζουν να επιβαρύνουν σημαντικά τη θέση της 33χρονης κατηγορούμενης.

Όπως αποκάλυψε η εκμπομπή «Live News», όταν πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα, το ζευγάρι ζητούσε επίμονα να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα και στα Γιάννενα, όχι όμως στην Αθήνα, όπου κατέληξε το παιδί.

Αυτό αναφέρουν στις καταθέσεις τους ο εντατικολόγος και η παιδίατρος της 9χρονης.

«Η μητέρα διατηρούσε την ψυχραιμία της»

«Εγώ ενημέρωσα τη μαμά, η οποία βρισκόταν στο γραφείο των ιατρών ότι το παιδί κατέληξε. Η μαμά ήταν στρεσαρισμένη, αλλά διατηρούσε ταυτόχρονα την ψυχραιμία της. Με ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κάναμε και μου ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή του παιδιού να γίνει στην Πάτρα. Της είπα από όσο γνωρίζω ότι αυτό δεν ήταν εφικτό και τη συμβούλεψα αν θέλει να ορίσει έναν ιατροδικαστή ως τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται κατά τη διάρκεια της νεκροτομής», σημείωσε ο εντατικολόγος.

Γύρω στις 15.50 σταματήσαμε τη διαδικασία ανάνηψης. Γύρω στις 17.00 ήρθε στο νοσοκομείο και ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας, ο οποίος ζήτησε να γίνουν τα χαρτιά προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική στην Πάτρα και αν θυμάμαι καλά, ή στα Γιάννενα. Η άλλη γιατρός, η παιδίατρος, του είπε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συνεννόηση έγινε», ανέφερε η παιδίατρος της Τζωρτζίνας.

«Συνήθως ένας γονιός θα ρωτούσε πρώτα από τι πέθανε το παιδί του»

Το γεγονός σχολίασε από την πλευρά του και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ο ίδιος βρήκε περίεργο το αίτημα των γονιών, καθώς όπως εξήγησε, η νεκροτομή γίνεται πάντα στην προανακριτική αρχή, η οποία βγάζει την εντολή, στην περιοχή του Α.Τ. ή της εισαγγελίας στην οποία φτάνει το σχετικό αίτημα.

«Όταν ανακοινώνεις τον θάνατο στους συγγενείς τα πρώτα ερωτήματα δεν είναι τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Συνήθως ρωτάνε από τι πέθανε, πως πέθανε, σχετικά με τον θάνατό του κυρίως», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα