Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί «ξεκλειδώνουν» νέα πτυχή για τον θάνατο της Μαλένας

Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Μαλένας θέτει ερωτήματα για το αν είναι πιθανό η  Ρούλα Πισπιρίγκου να τη σκότωσε ώστε... να μην αποχωριστεί τον Μάνο.Μια νέα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έσκασε σαν «βόμβα» και δίνει νέα διάσταση στις έρευνες για τον θάνατο της Μαλένας, του παιδιού που πέθανε πρώτο κατά σειρά στην Πάτρα
σε…

Το πανάκι της Μαλένας

Σύμφωνα με την εκπομπή, η μητέρα είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αίτια θανάτου της Μαλένας, αναφέροντας τότε στην ανακρίτρια, ότι «είχε ένα πανάκι στο στόμα όταν έχασε τις αισθήσεις της».

«Πήρα το πανάκι από το στόμα και το μετέφερα αλλού, κάπου στα πόδια της… Καλώ τους γιατρούς και η Μαλένα είχε πάλι το πανάκι στο στόμα της» , φέρεται να δήλωσε η 33χρονη, με βάση την εκπομπή «Live News», γεγονός που όμως εγείρει ερωτήματα, καθώς την ώρα που εκλήθησαν οι γιατροί, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Έτσι οι αρχές ερευνούν τώρα και το πανάκι της Μαλένας, στοιχείο που εντοπίζεται και στην περίπτωση της μικρής Ίριδας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην κούνια της έχοντα δίπλα της ένα ματωμένο πανάκι.

Η αντίδραση της Ρούλας στο άκουσμα ότι θα ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, η 33χρονη κατηγορούμενη δέχτηκε σήμερα Παρασκευή (8/4) δύο επισκεπτήρια στις φυλακές Κορυδαλλού. Το πρώτο ήταν από τη μητέρα και την αδερφή της και το δεύτερο από τους δικηγόρους της.

Όπως έκανε γνωστό ο ένας εκ των συνηγόρων της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος, η 33χρονη αρνείται να σιτιστεί και δηλώνει αθώα. Επίσης, σήμερα της παραχωρήθηκε η τηλεόραση, που είχε ζητήσει από την πρώτη ημέρα της προφυλάκισής της.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος είπε ότι: «Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της, και από τους συγγενείς της που την επισκέφθηκαν νωρίτερα. Δεν ασχολείται πλέον. Δεν ασχολείται καθόλου».

Όπως είπε ο ίδιος στη συνέχεια, η 33χρονη πληροφορήθηκε για την εντολή που έδωσε η ανακρίτρια για άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να πάρουν οι Αρχές στα χέρια τους το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε το παιδί.

«Δεν υπάρχει σχόλιο, θα αναφερθούμε όταν υπάρξουν στοιχεία» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει η εντολέας του, δήλωσε: «Θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας και ότι θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς αντί για επιβαρυντικά στοιχεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Μαλένας,roula pispirigkou, malenas