Ρούλα-Μάνος: Μηνύματα - δηλητήριο διευρύνουν τον κύκλο των συνεργών

Το «άδειασμα» του Μάνου στη Ρούλα και η... ανταλλαγή ευθυνών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι έρευνες παίρνουν νέα κατεύθυνση.Την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας πέφτουν ως «βόμβα» η μία μετά την άλλη, μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, με τις…

Νικολούλη για Ρούλα: Μου «έδινε» ανοιχτά τον Μάνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται πως είχε μια... περίεργη συμπεριφορά σχετικά με όσα έλεγε για των πατέρα των παιδιών της, ενώ μιλούσε με την Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος μιλώντας

στο Mega σημείωσε ότι η 33χρονη της είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;» και σημειώνει ότι μάλλον γι' αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε, μιλώντας από τη ΓΑΔΑ, αυτή την εικόνα για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Μάλλον έχει κάποιο λόγο που το κάνει» εκτίμησε η Αγγελική Νικολούλη.

«Μου τον «έδινε» τον Μάνο» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, που προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως είπε, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη ρωτούσε συχνά τη δημοσιογράφο: Μόνο για μένα λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή; Για τον Μάνο δεν λένε τίποτα;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα-Μάνος, Μηνύματα-δηλητήριο,roula-manos, minymata-dilitirio