Ρένια Λουϊζίδου: Στη σκηνή με έβγαλε ο Γιάννης Μπέζος με κλωτσιά

Η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε για την καριέρα, τη σχέση με τα social media και τη δημοσιότητα.Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν τη Ρένια Λουϊζίδου που όπως αποκάλυψαν είναι το γούρι τους. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Στούντιο 4 με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Οι…

Συνειδητά, όπως είπε δεν έχει προφίλ στα social media: «Δεν έχω social media γιατί προφυλάσσομαι. Τρελοκομείο

ρε παιδιά, πολλή ένταση και στο θετικό και στο αρνητικό. Μανία! Κάθε μέρα να ξυπνάς και να είσαι στο έλεος του σήμερα σε λατρεύουν και μετά αποφάσισαν να σε φάνε; Στο Instagram ντρέπομαι να πουλήσω αυτό το παραμύθι ότι είμαι ιπτάμενη και χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις φωτογραφίες, εγώ δεν νιώθω ούτε μία φορά μες στη μέρα φωτογραφίσιμη».
Τα πρώτα της βήματα, η Ρένια Λουϊζίδου τα έκανε όταν ήρθε στην Αθήνα λόγω μιας οντισιόν της Ξένιας Καλογεροπούλου. Ενώ ο Γιάννης Μπέζος τη βοήθησε πολύ να ξεπεράσει το πρώτο τρακ: «Με έβγαλε με κλωτσιά ο Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε. Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει».

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρένια Λουϊζίδου, Γιάννης Μπέζος,renia louizidou, giannis bezos