Ρατσιστικό αστείο στον «αέρα» της ΕΡΤ – «Με σχιστά μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;»

Κάτι δεν πάει καλά στην ΕΡΤ. Αφού δεν μας έδειξαν τις προσπάθειες του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη, τώρα ακούγονται και ρατσιστικά αστεία.Πριν μερικές μέρες ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημοσθένης Καρμοίρης, βρέθηκε στο μάτι του «κυκλώνα» μετά το σχόλιό του ότι ο Άννα Κορακάκη, η οποία αναδείχθηκε έκτη στους Ολυμπιακούς αγώνες, «τα…

{https://www.facebook.com/dimosthenis.karmoiris/posts/4129050717130569}

Το πρωί της Τρίτης υπέπεσε σε άλλο ένα λεκτικό «φάουλ», καθώς κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ κι αφού πρώτα εξήρε την ικανότητα των Νοτιοκορεατών στο πινγκ πονγκ λέγοντας ότι «δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;».

{https://twitter.com/HELL_B0Y/status/1419876777787338780?s=20}

Προφανώς το είπε γι’ αστείο, αλλά δεδομένης και της ρατσιστικής χροιάς που έχει αυτή η φράση είναι μάλλον απαγορευτική. Ειδικά στη δημόσια τηλεόραση.

Και όλο αυτό ενώ προηγουμένως η ΕΡΤ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Ελλήνων φιλάθλων για τη μη μετάδοση των προσπαθειών του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα