Ράλι Ακρόπολις - Οζιέ: «Είναι το ράλι που αγαπώ» - Οι δηλώσεις των οδηγών

«Αγαπώ την Ελλάδα, έρχομαι συχνά για διακοπές», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο περιθώριο του Ράλι Ακρόπολις.Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε στη χώρα μας έπειτα από 8 χρόνια και οι οδηγοί ρίχτηκαν στη μάχη των χρονομέτρων, αλλά και του θεάματος. Ήδη ολοκληρώθηκε η σούπερ ειδική διαδρομή η…

Ακολούθησαν δύο ακόμα αυτοκίνητα της Toyota, με τον Έλφιν Έβανς να ακολουθεί 0.6 δευτερόλεπτα πίσω και τον Κάλε Ροβάνπερα στο -0.8. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν τρία i20 Coupe

WRC της Hyundai.

«Είναι ωραίο να κάνεις μια καλή αρχή, ακόμα κι αν πρόκειται για μια τόσο μικρή ειδική», είπε χαρακτηριστικά ο Έλφιν Έβανς. «Σήμερα είναι όλα τόσο διαφορετικά σε σχέση με την εποχή που έτρεχε ο πατέρας μου. Είναι πολύ όμορφα, με πολύ κόσμο. Είναι υπέροχο να οδηγείς και πάλι μπροστά σε τόσο κόσμο», είπε ο Κάλε Ροβάνπερα.

«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το κλειδί της νίκης. Θα είναι δύσκολος αγώνας για πληρώματα και αυτοκίνητα. Ευχαριστηθήκαμε την ειδική, ήταν υπέροχο να βλέπεις και πάλι θεατές», υπογράμμισε ο Τιερί Νεβίλ. Μήνυμα για την οδική ασφάλεια έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του πριν την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, που επέστρεψε στο καλεντάρι της FIA.

Το πρόγραμμα της συνέχειας

Πέντε ειδικές διαδρομές περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αύριο (Παρασκευή 10/9). Η αρχή θα γίνει με τις διαδρομές Αγιοι Θεόδωροι 1 (μήκους 17.54χλμ) με έναρξη στις 9:00 και «Λουτράκι» (μήκους 19.40χλμ) στις 11.11.

Στις 13:14 θα εκκινήσει η διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι 2» (μήκους 17.54χλμ), στις 15:47 η διαδρομή «Θήβα» (μήκους 23.27χλμ) και στις 17:40 η διαδρομή «Ελάτεια» (μήκους 11.65χλμ).

Το Σάββατο θα γίνουν άλλες έξι ειδικές διαδρομές (Παύλιανη 1 & 2, Γραβιά, Βωξίτες, Ελευθεροχώρι 1 & 2) και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελευταίες τρεις («Ταρζάν» 1, Πύργος και «Ταρζάν» 2).

Keywords
Τυχαία Θέματα