Ραγδαία εξέλιξη στο θρίλερ του Μεσολογγίου: Συνελήφθη ο κρεοπώλης - Δεν ομολογεί

Κρατά το στόμα του κλειστό ο κρεοπώλης. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο. Έξω από το ΑΤ η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη.Καταιγιστικές οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με την κράτηση του κρεοπώλη να μετατρέπεται σε σύλληψη. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του…

Τι υποστηρίζει ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος ακόμη και στην τελευταία εξέτασή του από την Ασφάλεια Μεσολογγίου

δεν πρόσθεσε κάτι το αξιοποιήσιμο, εμμένοντας στη θέση του ότι δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στο κρίσιμο χρονικό διάστημα από τις 8:30 μέχρι τις 9:40.

Συνεχίζει να διατείνεται ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ και ο ίδιος περιπλανήθηκε στην περιοχή του Ευηνοχωρίου…

Ο λόγος που ο κρεοπώλης οδηγήθηκε ξανά χθες για κατάθεση είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iEidiseis, υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή όπου χάθηκε ο Μπάμπης.

Ακόμη ένα κρίσιμο στοιχείο είναι πως διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή εκπέμπει το επίμαχο 40λεπτο και το κινητό τηλέφωνο του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη. Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών.

Οι Αρχές τού πήραν το λάπτοπ και το κινητό για να εξεταστούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο φίλος του υπόπτου φέρεται να είχε διαγράψει μηνύματα που αντάλλαξε με τον κρεοπώλη, ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να είχε πει ότι τον πήρε τηλέφωνο για να ψάξουν μαζί τον Μπάμπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγδαία, Μεσολογγίου, Συνελήφθη, - Μεταφέρεται, Εισαγγελέα,ragdaia, mesolongiou, synelifthi, - metaferetai, eisangelea