Πυρά Κουκοδήμου κατά Αυγενάκη - Υπέρ του ΠΑΟΚ ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

Πυρά Κουκοδήμου κατά Αυγενάκη - Υπέρ του ΠΑΟΚ ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, πυκνώνουν τα φίλια πύρα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού 

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κατερίνης και πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη ΝΔ, Κώστας Κουκοδήμος, με αφορμή την απόφαση της ΕΕΑ

που ζητεί την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από τη Σούπερ Λιγκ.

Ο πρώην πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος από την Πιερία, τάσσεται υπέρ του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζει τον υφυπουργό Αθλητισμού «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό», προσθέτει ότι «είναι εντεταλμένος συμφερόντων» και κάνει λόγο για αυτούς «που μπήκαν από το παράθυρο στη ΝΔ»!

Η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου:

«Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ‘’πληγή’’ για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη ΝΔ.

Αυτοί που ‘’μπήκαν από το παράθυρο’’ στη ΝΔ θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χάκερς γέμισαν την ιστοσελίδα του Αυγενάκη με σήματα του Ολυμπιακού (Εικόνα)
Ζαγοράκης για εισήγηση ΕΕΑ: Εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, παραιτούμαι
Ολυμπιακός: «Ο Αυγενάκης ζήτησε από τους δικαστές να μην εφαρμόσουν τον νόμο»

 
Keywords
Τυχαία Θέματα