Πτολεμαΐδα: Επίθεση Γεωργιάδη σε δημάρχους - «Ντροπή τους»

Πτολεμαΐδα: Έξαλλος ο Γεωργιάδης με δημάρχους που αποχώρησαν από ημερίδα - «Ντροπή τους, δεν κάνουν για εκπρόσωποι της περιοχής αυτοί»

Επίθεση στους δημάρχους που αποχώρησαν από την ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση που πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, εξαπέλυσε από το βήμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός είπε: «Να συγχαρώ τους δημάρχους που έμειναν μέσα (σ.σ. οι δήμαρχοι Ελευθερίου και Ζευκλής). Μιλάω ως απόγονος αυτής της περιοχής. Είμαστε σε μια μεγάλη αλλαγή της ζωής τους. Είναι λογικό να αισθάνονται και αγωνία και φόβο γι’ αυτό που έρχεται. Η βασική κατηγορία είναι γιατί αποφάσισε ο Μητσοτάκης να κάνει γρηγορότερα την απολιγνιτιποίηση» και συμπλήρωσε: «Πρέπει να επαινείται το Μητσοτάκη για την απόφαση αυτή, αν δεν την λαμβάναμε θα χάναμε τη ΔΕΗ και στη συνέχεια θα χάναμε την περιοχή».

Ειδικότερα, αναφερόμενους σε όσους αποχώρησαν, είπε: «Ντροπή των δημάρχων που αποχώρησαν, φανταστείτε να τους πω εγώ αύριο να μην έρθουν στο Υπουργείο, ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Δεν κάνουν για εκπρόσωποι της περιοχής αυτοί».

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα