Ψευτογιατρός: Διατηρούσε γραφείο σε ιδιωτική κλινική

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του «ψευτογιατρού».

Ο 47χρονος «ψευτογιατρός» φέρεται πως διατηρούσε γραφείο σε ιδιωτική κλινική, αποκάλυψε γυναίκα στον ΑΝΤ1, η οποία παραλίγο να υπάρξει θύμα του.

Έτσι, η γυναίκα που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, είπε στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πως επισκέφθηκε τον «ψευτογιατρό» σε γραφείο που βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική.

Έπειτα, είπε πως η ίδια είχε ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο,

μαζί με ακτινοβολίες.

Τότε, ο «ψευτογιατρός» εξέφρασε την αντήρηση του, για το γεγονός ότι η ασθενής υπεβλήθη σε αυτές τις θεραπείες και της συνέστησε να σταματήσει να ακούσει τις συμβουλές του γιατρού της.

Στη συνέχεια, της έδωσε ορισμένα χάπια και της πρότεινε να λαμβάνει τουλάχιστον 30 χάπια την ημέρα, τα οποία θα τα προμήθευε αυτός.

Παρόλα αυτά, η γυναίκα δεν ακολούθησε τις συμβουλές του και σε σχετική ερώτηση που της έγινε, απάντησε ότι ο λόγος είναι πως διαφώνησε μαζί του.

«Νόμιζα, ότι ήταν γιατρός ομοιοπαθητικής και για αυτό πρότεινε διάφορα ματζούνια», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σημείωσε πως η συμπεριφορά του δεν παρέπεμπε καθόλου σε απατεώνα.

Επίσης, ο Τ/Σ Open, ειδικότερα, αποκάλυψε την μαρτυρία της μητέρας μίας 35χρονης που έπασχε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή το 2017, και φέρεται να αποτέλεσε ακόμη ένα θύμα των επικίνδυνων πρακτικών του 47χρονου. Για μήνες πριν τον θάνατό της, μάλιστα, ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του προφυλακιστέου άνδρα ο οποίος εμφανίζεται να της έταζε πλήρη ίαση.

«Η ουσία είναι μία. Ότι κατέληξε το παιδί χωρίς να θέλει να το πάει σε νοσοκομείο, ενώ το βλέπαμε ότι καταρρακώνεται κάθε μέρα, ότι χάνει κιλά. Μας έλεγε "όχι το νοσοκομείο, όχι το νοσοκομείο, όχι το νοσοκομείο"», καταγγέλλει η ίδια.

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας αποκαλύπτει ακόμη πως το πρώτο ραντεβού της κόρης της με τον ψευτογιατρό έγινε σε κυλικείο ιδιωτικού νοσοκομείου, ενώ τα υπόλοιπα που ακολούθησαν στο σπίτι τους. «Ερχόταν γύρω στα 100 μέτρα από το σπίτι για να μη δώσει στοιχεία. Χορηγήθηκε κάνναβη, μία δόση, εκεί έχασε όλες τις δυνάμεις της» λέει η μητέρα της 35χρονης στο ίδιο Μέσο.

Όταν η 35χρονη βρέθηκε, τελικά, σε θάλαμο νοσοκομείου ο ψευτογιατρός επανεμφανίστηκε για να πουλήσει στην οικογένεια και άλλες φρούδες ελπίδες. «Θυμάμαι ότι ήταν και την τελευταία ημέρα του θανάτου παρών στο νοσοκομείο και μας είπε ότι βρέθηκε μια δωρεά από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να κάνουμε μια ένεση αρτεμισίνης. Η ένεση έκανε 19.800 ευρώ», προσθέτει η μητέρα του θύματος στη μαρτυρία της.

Ήταν τέτοιο το θράσος του ψευτογιατρού - πάντα κατά το ρεπορτάζ του Open - που ακόμη και όταν κατέληξε η 35χρονη, εκείνος αυτό που φρόντισε να κάνει ήταν να επισκεφθεί το σπίτι της για να σβήσει τα ίχνη του. Όπως αναφέρει η μητέρα του θύματος στον τηλεοπτικό σταθμό «ήρθε, μάζεψε, προτού θαφτεί το παιδί, μέσα από τα ντουλάπια τα μπουκαλάκια. Να μην αφήσει δείγμα από πίσω του, τίποτα. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν με συλλυπήθηκε ως μάνα. Χάθηκε, δεν το χώνεψα ποτέ μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα