Πορτοσάλτε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους» – Να ανακαλέσει ζήτησε η Αυγέρη

Στην ίδια «γραμμή» με τον Νίκο Ρωμανό ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος τόνισε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους. «Να ανακαλέσει αυτό το άθλιο που είπε», ζήτησε η Δώρα Αυγέρη.Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη δήλωση του Νίκου Ρωμανού ότι με την ομιλία του, στη συζήτηση για την αμυντική συμφωνία ΕλλάδαςΗΠΑ,
ο Αλέξης Τσίπρας εκπροσώπησε την Τουρκία, ο…

Αυγέρη: Να ανακαλέσει ο Πορτοσάλτε την αθλιότητα

Περίπου δύο ώρες μετά στο στούντιο της ίδιας εκπομπής φιλοξενήθηκε η Δώρα Αυγέρη, η οποία στάθηκε στα όσα είπε ο κ. Πορτοσάλτε, τον οποίο έσπευσαν να υπερασπιστούν οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Αυγέρη: Επειδή παρακολουθώ από το πρωί της εκπομπής, αν κάτι είναι διασκεδαστικό, αυτός είναι ο κύριος Πορτοσάλτε.

Οικονόμου: Ο Πορτοσάλτε είναι δημοσιογράφος. Μιλάμε πολιτικά τώρα. Δεν μπορείτε να τα βάζετε με έναν δημοσιογράφο…

Αναστασοπούλου: Επειδή δεν είναι παρών ο κύριος Πορτοσάλτε…

Αυγέρη: Δεν πειράζει, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρών…

Οικονόμου: Δεν θέλω να τα βάζετε με τους συναδέλφους, βάλτε τα με τους πολιτικούς σας αντιπάλους… Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε γιατί είστε κι εσείς δημοσιογράφος….

Αναστασοπούλου: Όχι διασκεδαστικός ο κ. Πορτοσάλτε.

Αυγέρη: Ο δημοσιογράφος έχει τον ρόλο του και δεν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη ΝΔ. Γιατί είναι διασκεδαστικός ο κύριος Πορτοσάλτε; Είπε ο κύριος Πορτοσάλτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την τουρκική πλευρά. Βάλτε το βίντεο, δείτε το. Αν δεν ανακαλέσει ο κύριος Πορτοσάλτε για αυτό το άθλιο που είπε, τότε είναι μάλλον σίγουρα σε ανοιχτή γραμμή με τη ΝΔ και με τους κύριους Ρωμανούς τους μελωδούς που είπαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ομιλία Τσίπρα ήταν της τουρκικής εκπροσώπησης…

Οικονόμου: Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε. Βγείτε στην εκπομπή του Άρη και πείτε τα…

Αυγέρη: Στη δική σας εκπομπή βγήκε…

Αναστασοπούλου: Ο κύριος Πορτοσάλτε κάνει εκπομπή τώρα στο ραδιόφωνο, να πάρετε εκεί να του τα πείτε… Δεν θα το κάνετε εδώ αυτό. Ο κύριος Πορτοσάλτε είπε ότι ακόμη και οι Τούρκοι με αυτά που είπαν έχουν αναγνωρίσει ότι το ταξίδι για την Ελλάδα σε αυτή τη φάση πήγε μάλλον συμπαθητικά.

Αυγέρη: Αγαπητή Μαρία, είδα τι είπε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ…

Οικονόμου: Δεν κατάλαβα… Απαγορεύεται ο δημοσιογράφος να έχει άποψη; Εσείς όταν ήσασταν δημοσιογράφος δεν είχατε άποψη;

Αυγέρη: Δεν είναι άποψη αυτό… Είναι ίδια αθλιότητα με αυτό που είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και κλήθηκε να λάβει θέση ο κύριος Μητσοτάκης, αλλά δεν έγινε.

Οικονόμου: Εσείς θα μας πείτε τι λέτε τώρα; Αφήστε τι λέει ο Άρης κι ο ένας κι ο άλλος….

Keywords
Τυχαία Θέματα