Πορτοσάλτε: Η «μικρή του ένσταση» για όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision 2022

«Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε.Ένα σχόλιο για τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον τελικό της Eurovision 2022 έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Δευτέρας (16/5). «Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός…

«Είμαι αδερφή, αλλά καλή!»

Με το δικό

του μοναδικό τρόπο απάντησε στους επικριτές του ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τον τελικό της Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά την εμφάνιση της Cornelia Jakobs που εκπροσωπεί τη Σουηδία με τo τραγούδι «Hold Me Closer», είπε: «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα, γιατί σήμερα ψηφίζετε και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό. Γιατί την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία και έκανα "μμμ", κάποιος μου έγραψε πως είμαι "κακιά αδερφή". Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή, και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μην σοκάρεστε! Μην σοκάρεστε! Αυτά πρέπει να τα συζητάμε και πρέπει να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης τοποθετήθηκε για τα σχόλια που διατυπώθηκαν για τον τρόπο που παρουσίασε τη σουηδική συμμετοχή κατά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022, που έγινε την Πέμπτη (12/05).

{https://twitter.com/Marka2_/status/1525590791023902723}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πορτοσάλτε, Γιώργος Καπουτζίδης, Eurovision 2022,portosalte, giorgos kapoutzidis, Eurovision 2022