Ποια μαγαζιά και επιχειρήσεις δεν ανοίγουν τον Μάιο

Μια σειρά από μαγαζιά και επιχειρήσεις δεν ανοίγουν τον Μάιο, καθώς το σχέδιο για την άρση των μέτρων προβλέπει επτά δια

Μια σειρά από μαγαζιά και επιχειρήσεις ανοίγουν στις 4 Μαΐου, ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη λίστα από δραστηριότητες που μεταφέρονται για τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, εντός του Ιουνίου επανεκκινούν τα θερινά σινεμά με 1,5 μέτρο απόσταση μεταξύ των θεατών ανά σειρά και πληρότητα έως 60%.

Επίσης επαναλειτουργούν

τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, με όρους αντίστοιχους των καφέ και των εστιατορίων.

Επαναλειτουργούν τα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια και καφέ σε εξωτερικούς χώρους με απόσταση 2 μέτρων και 4 ατόμων ανά τραπέζι. Οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους χώρους υποχρεούνται να φορούν γάντια και μάσκα. Παράλληλα θα επιτρέπεται ένα άτομο στους εξωτερικούς χώρους, ανά 3 τ.μ. 

Στο έκτο στάδιο επαναλειτουργούν τα πάρκα αναψυχής, τα θεματικά πάρκα και οι παιδότοποι σε εξωτερικούς χώρους, με τους ίδιους κανόνες απόστασης.

Στο έβδομο στάδιο επαναλειτουργούν εστιατόρια και καφέ σε εσωτερικούς χώρους, επιχειρήσεις διασκέδασης, καταλύματα διακοπών και αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Στις 4 Μαΐου επανεκκινούν οι εταιρείες λιανικού εμπορίου (βιβλιοπωλεία, οπτικά, αθλητικός εξοπλισμός, πώλησης φυτών, αγορές καταναλωτών και απελευθερώνεται η μετακίνηση παραγωγών για τις λαϊκές αγορές μεταξύ περιφερειών) και παροχής υπηρεσιών (κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής και ΚΤΕΟ).

Οι κωδικοί που επανεκκινούν είναι οι 4741, 4742, 4761, 4762, 4764, 4776, 7120, 9602. Επίσης επανεκκινούν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών υποδημάτων, τα καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας. 

Keywords
Τυχαία Θέματα