Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Νέα στοιχεία περιπλέκουν το μυστήριο

Νέα στοιχεία για τον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο.Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγωδία στην Κόρινθο όπου πνίγηκε ένα 6χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας της, η 6χρονη φόρεσε σωσίβιο για να κολυμπήσει, ενώ…

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παπούτσια της.

Η ενημέρωση του Λιμενικού ανέφερε:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ.»

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ σημερα,
Τυχαία Θέματα