Πλεύρης: Αποκλείεται το σενάριο επέκτασης της υποχρεωτικότητας - Επαναξιολόγηση των μέτρων

Καμία σκέψη δεν υπάρχει στη κυβέρνηση για επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων, όπως υπογράμμισε σήμερα ο Θάνος Πλεύρης. Την επόμενη εβδομάδα θα επαναξιολογηθούν τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα.Εκτός… τραπεζιού έθεσε ο Θάνος Πλεύρης το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων εκτός των υγειονομικών. Ο υπουργός Υγείας ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να…

«Θα αντέξει το ΕΣΥ»

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε ο Θάνος Πλεύρης

τόνισε ότι η πίεση στο σύστημα υγείας συνεχίζεται, αλλά με την ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ και τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα το Σύστημα Υγείας θα αντέξει.

Ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι παρατηρείται μια σταθεροποίηση στον αριθμό των κρουσμάτων σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, ενώ αντίθετα στην Αττική υπάρχει αύξηση κρουσμάτων. Σημείωσε ωστόσο ότι «η Αττική που έχει αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού έχει λιγότερες νοσηλείες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι με το πρωτόκολλο στην εκπαίδευση διαπιστώνεται ότι τα κρούσματα είναι ελεγχόμενα. Ανέφερε ότι υπάρχει συζήτηση και ενδεχομένως να υπάρξει πρωτόκολλο ασφάλειας για σχολικές εκδρομές.

Keywords
Τυχαία Θέματα