Πιτίνο για Γιαννακόπουλο: Αγαπάει την ομάδα και χάνει πολλά χρήματα

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο σε μέσο της Αμερική όπου αναφέρθηκε, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και στις επισκέψεις του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

 

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Ρικ

Πιτίνο, σχολίασε την, την Euroleague αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά ο Αμερικάνος προπονητής είπε: «Η Euroleague έχει να κάνει με τα μπάτζετ. Έχεις ομάδες που συνδέονται με τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα, όπως η Μπάγερν, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα. Φυσικά, η ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα έχει μεγάλο μπάτζετ. Αυτές οι ομάδες έχουν 30-40 εκατομμύρια μπάτζετ. Μετά υπάρχουν οι ομάδες που βρίσκονται στην μέση, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και μερικές άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός πιο παλιά είχε το καλύτερο μπάτζετ από όλους. Πήρε τον Ντομινίκ Ουίλκινς και τον Μπάιρον Σκοτ. Μερικούς από τους καλύτερους Αμερικανούς παίκτες, που μπορεί να μην ήταν στην ιδανική περίοδο της καριέρας τους. Πήραν έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Όμως, όταν ήρθαν δύσκολες εποχές για την Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναγκάστηκαν να πάνε σε μπάτζετ 12-16 εκατομμυρίων δολαρίων».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Βασικά, είναι αρκετά ντροπαλός και ήσυχος μακριά από το μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκείνος και ο θείος του ο Θανάσης, που έφυγε από τη ζωή, τρελαίνονταν. Καπνίζει πέντε πακέτα τσιγάρα την μέρα, είναι 45άρης. Όμως, είναι καλός άνθρωπος. Αγαπάει την ομάδα και χάνει πολλά χρήματα. Είχα καλή σχέση μαζί του και μέχρι και σήμερα διατηρούμε καλές σχέσεις».

Ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε για τις επισκέψεις του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ λέγοντας πως χρειάζεται η αποστολή να περνάει κάτω από τις… ασπίδες των ΜΑΤ για να προστατευτεί ενώ εξήγησε με λεπτομέρειες και τι συνέβη την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Φάληρο.

«Ο ιδιοκτήτης μας αναγκάστηκε να φύγει στο ημίχρονο του αγώνα. Ήταν εκεί ένας άνδρας που τον απειλούσε κρατώντας μια χειροβομβίδα. Ήταν χειροβομβίδα, αναγκάστηκε να φύγει. Είναι τρελό. Δεν το πίστευα…», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιτίνο, Γιαννακόπουλο, Αγαπάει,pitino, giannakopoulo, agapaei