Πετράκης - Ματιάμπα: Στα talent shows μόνοι κερδισμένοι είναι οι κριτές

Οι Παναγιώτης Πετράκης και Ησαΐας Ματιάμπα αντάλλαξαν ρόλους συνεντευξιαστή και συνεντευξιαζόμενου - Θυμήθηκαν την περίοδο που μετείχαν στο «Just the Two of Us», μα και την απήχηση που είχε η σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ»

 

Πια το κέρδος των μετεχόντων στα talent shows δεν είναι διόλου σημαντικό.

Αυτό συνομολόγησαν οι Παναγιώτης Πετράκης και Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίοι συζήτησαν για τα χρόνια του «Just the Two of Us», των Μυστικών της Εδέμ, αλλά και πώς είναι σήμερα τα πράγματα για τα νέα παιδιά που δοκιμάζουν

την τύχη τους στον χώρο του τηλεοπτικού θεάματος.

«Η ιστορία δείχνει ότι τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα σόου δεν κάνουν κάτι μετά. Δυστυχώς σε αυτά τα σόου σημασία έχουν η κριτές. Το υλικό υποτίθεται πως είναι οι παίκτες, αλλά, αντί να στοχεύουν στο υλικό, στοχεύουν στους κριτές και νομίζω ότι εκεί χάνεται η ισορροπία του παιχνιδιού. Τελικά μόνο στους κριτές κάνει καλό όλη αυτή η ιστορία. Όλοι ανέβηκαν λόγω της συμμετοχής τους», λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

«Τα Μυστικά της Εδέμ μού άνοιξαν πάρα πολλές πόρτες στη δουλειά μου, στο να μπορώ να κάνω πράγματα στο θέατρο πολύ πιο εύκολα, στο να πάρω πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στα αρνητικά αυτής της ιστορίας, εάν θέλω να το διυλίσω δηλαδή, θα μπορούσα να πω πως είχε φθάσει στ’ αφτιά μου πως συνάδελφοι δεν ήθελα να συνεργαστούν μαζί μου επειδή ήμουν πολύ ‘’τηλεοπτικός’’», ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Η συζήτησή τους στην ΕΡΤ:

Keywords
Τυχαία Θέματα