Πέθανε 22χρονος από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη

Θλίψη σκορπίζει η είδηση του θανάτου ενός 22χρονου από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.Έφυγε από τη ζωή ένα νέο παιδί 22 ετών από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός νοσηλευόταν σε κλινική Covid και τελικά δεν τα κατάφερε. Όπως μεταδίδει το…

Τα νέα «μαύρα» ρεκόρ που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι ο κορονοϊός «καλπάζει» και έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Με περισσότερους από 500 νεκρούς μόλις τις πρώτες 10 μέρες του Νοεμβρίου, η Ελλάδα βιώνει το χειρότερο κύμα της πανδημίας και μπροστά μας είναι τα πιο δύσκολα.

Την ίδια ώρα, στα νοσοκομεία της χώρας επικρατεί «κόλαση», με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο να μιλά για «τραγωδία» στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι 106 κλίνες ΜΕΘ κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη που λειτουργούν είναι ασφυκτικά γεμάτες, το ίδιο και οι 34 κλίνες ΜΕΘ των περιφερειακών νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας, με δεκάδες ασθενείς να είναι διασωληνωμένοι εκτός. Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά βαριά περιστατικά με μηχάνημα υψηλής ροής οξυγόνου στις κλινικές που είναι στα όρια της διασωλήνωσης, ενώ αρκετοί ηλικιωμένοι ασθενείς καταλήγουν στις κλινικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα