Περιστέρι: Εκτός τελικού BCL μετά από ματς-θρίλερ με την Τενερίφη (Βίντεο)

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη ηττήθηκε από την Τενερίφη στο Final Four για το Basketball Champions League.Πάλεψε μέχρι το τέλος, όμως το Περιστέρι δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Τενερίφη με 97-93 στον ημιτελικό του Final Four
για το Basketball Champions League, με αποτέλεσμα να…

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η Τενερίφη κατάφερε να βρει τον δρόμο προς το καλάθι, και με τους Γκάι και Σερμαντίνι να πρωταγωνιστούν στον επιθετικό τομέα, μείωσε την μικρή αυτή διαφορά και έφτασε σε σημείο να προηγηθεί με 3 πόντους. Με ένα εύστοχο δίποντο όμως, το Περιστέρι μείωσε σε 43-42, λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Ακόμα και στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνέχισε να έχει τον ίδιο ρυθμό και ένταση, με αποτέλεσμα η Τενερίφη να κρατάει την πρωτοπορία στο σκορ και το Περιστέρι να… πληρώνει την αστοχία του από την γραμμή του τριπόντου. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 66-60 και τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά.

{https://twitter.com/BasketballCL/status/1783914022451990770}

Έτσι, με το μικρό αυτό προβάδισμα η ισπανική ομάδα ξεκίνησε μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο έχοντας το μομέντουμ με το μέρος της. Το Περιστέρι διατήρησε την μαχητικότητά του αλλά ορισμένα αμυντικά λάθη και κάποιες στιγμές επιθετικής αδράνειας έδωσαν στην Τενερίφη το πάτημα να διευρύνει την διαφορά στο σκορ. Στο τέλος όμως, η Ελληνική ομάδα έδειξε και πάλι χαρακτήρα και έπαιξε με πάθος (παρόλο που νωρίτερα η διαφορά είχε φτάσει στους 11 πόντους), με αποτέλεσμα να κάνει το comeback και να μειώσει στους 2 πόντους. Όμως η Τενερίφη κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση και να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του basketball Champions League.

Δείτε το βίντεο:

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 43-42, 66-60, 97-93

Keywords
Τυχαία Θέματα