Πειραιάς: «Τι να πω, ήταν ήταν ένας άγγελος» - Συγκινεί ο πατέρας του αστυνομικού που σκοτώθηκε

Συγκινεί ο πατέρας του αστυνομικού που σκοτώθηκε στον Πειραιά.Συγκλονίζει ο πατέρας του ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών στον Πειραιά. Ο ειδικός φρουρός ήταν μόλις 31 ετών και έκανε έξτρα μεροκάματα για να μπορέσει να ζήσει.…

Πώς έμαθαν οι γονείς του τα τραγικά νέα

Όταν ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός

του, αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο τους γονείς του στα Γρεβενά και τους είπαν πως το παιδί τους είχε ατύχημα. Αρχικά όμως οι γονείς πίστεψαν ότι πρόκειται για απάτη που κάνουν επιτήδειοι σε βάρος ηλικιωμένων, στους οποίους τηλεφωνούν ισχυριζόμενοι ότι κάποιος συγγενής του ενεπλάκη δήθεν σε κάποιο ατύχημα και τους ζητούν χρήματα.

Τελικά χρειάστηκε να τους καλέσουν τρεις φορές από την αστυνομία και την τελευταία τους μίλησε ο ίδιος ο διοικητής του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τους είπε τι είχε συμβεί. Αρχικά στο νοσοκομείο έσπευσε η αδελφή του αστυνομικού και στη συνέχεια έφτασε και ο πατέρας του.

Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 9 συλληφθέντες για το θάνατο του αστυνομικού. Πρόκειται για τον εργολάβο και τους εργάτες που ήταν στο κτίριο την ώρα που κατέρρευσε. Για τους κατηγορούμενους ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα