Πέγκυ Τρικαλιώτη: Ερωτεύτηκα τον ρόλο μου στη σειρά «Φλόγα κι άνεμος»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δηλώνει εντυπωσιασμένη από την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη σειρά «Φλόγα κι άνεμος».Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα κι άνεμος» και στην μέχρι τώρα καριέρα της.Η Πέγκυ Τρικαλιώτη…

Η σειρά «Φλόγα κι άνεμος» έχει ξεχωρίσει για την ποιότητά της φέτος. Το κοινό την στήριξε από το πρώτο επεισόδιο και η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται την Μαρίκα Κοτοπούλη.

«Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Μαρίκας

Κοτοπούλη. Ήταν ένα πλάσμα που έχει έρθει κοντά μου και θεατρικά και τηλεοπτικά άλλη μια φορά. Αλλά δεν γινόταν να συμβεί. Θέλω να παίζω συνεχώς τη Μαρίκα Κοτοπούλη σαν τρελή. Αν δεν την έκανε πρόσφατα η κυρία Μεντή στο θέατρο, θα την έκανα. Όταν με πήρε η Ρέινα Εσκενάζι είπα αμέσως ναι ακόμα και εάν έχω μισή σκηνή. Έχει πολύ καλή διανομή ρόλων η σειρά. Θεωρώ ότι όσοι παίζουν, από νέους μέχρι τους έμπειρους ηθοποιούς, είναι σπουδαίες ερμηνείες».

Η συνεργασία της Πέγκυς Τρικαλιώτη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη την έχει συνεπάρει.

«Τις περισσότερες σκηνές μου τις έχω με την Καρυοφυλλιά. Σε αυτή τη σειρά είναι ανατριχιαστική. Δεν έχω λόγια. Θα ανταγωνιστώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη; Δεν γίνεται. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν. Τη λατρεύω. Είναι μία και μοναδική! Σε μια σκηνή, με παρέσυρε στον ρόλο της. Η Κυβέλη και η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν αντίπαλες σε σημείο όπου ανέβαζαν την ίδια παράσταση την ίδια μέρα. Όταν πέθανε ο Ίωνας, πήγε η Κυβέλη στο καμαρίνι της Κοτοπούλη και της είπε: Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα, κι έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Μετά από αυτό αποφάσισαν να συμπράξουν στο θέατρο».

Όσα είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Στούντιο 4

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ερωτεύτηκα, Φλόγα,pegky trikalioti, eroteftika, floga