Πεύκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 5χρονης - «Υπεραγαπούσαμε το παιδάκι»

«Το υπεραγαπούσαμε το παιδάκι. Και η μαμά το υπεραγαπούσε. Έλεγε είναι όλη η ζωή μου» περιγράφει ο πατέρας από την Πεύκη που σε μια στιγμή έχασε σύζυγο και κόρη

Στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μίλησε ο άνδρας από την Πεύκη ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε σύζυγο και κόρη.

Τα λόγια του συγκλονίζουν, ενώ «δείχνουν» πως τίποτα δεν προμήνυε τη οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε χθες το πανελλήνιο: Η 32χρονη σύζυγος του πέταξε την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας όπου έμεναν και

στη συνέχεια έκανε και εκείνη «βουτιά» στο κενό.

Μιλώντας για την 5χρονη κόρη του -που φέρεται να είχε γεννηθεί με σοβαρά προβλήματα- ο τραγικός πατέρας είπε ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του την υπεραγαπούσαν. «Έλεγε πως “είναι όλη η ζωή μου”».

Πρόσθεσε δε πως η γυναίκα του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αναφέροντας και πως όλα στο σπίτι «έδειχναν καλά» παρά τα προβλήματα της πεντάχρονης κόρης του.

«Ήταν όλη η ζωή μου, η αγάπη μου, το μωρό μου» δήλωσε.

«Δεν το περίμενα»

Όπως εξήγησε, όταν γεννήθηκε η κόρη τους και έμαθαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, το «πάλεψαν» μαζί.

Αναφερόμενος στις γιορτές που προηγήθηκαν της τραγωδίας, ο τραγικός πατέρας είπε πως η γυναίκα του ήταν «μία χαρά, χαρούμενη. Έφτιαξε και χριστουγεννιάτικη πίτα». Δε φαινόταν σκεπτική και προβληματισμένη επεσήμανε, επαναλαμβάνοντας πως δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε. «Ήμασταν μία χαρά αγαπημένοι, το αγαπάγαμε το παιδί πάρα πολύ, το λατρεύαμε, και έγινε ό,τι ξέρετε. Δεν το περίμενα».

«Με παιδί ΑμεΑ πολλές μανάδες δεν είναι και πολύ ευτυχισμένες μέσα τους. Στεναχωριούνται. Το αγαπάγαμε, το φυλάγαμε, τα πάντα του κάναμε, εργοθεραπείες, φυσικοθεραπείες τα πάντα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα