Παύλος Ορκόπουλος: Τι αποκάλυψε για τις «Άγριες Μέλισσες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε όσα αποκάλυψε για τις «Άγριες Μέλισσες» ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είπε για τη σχέση του Θωμά με τον Νέστορα. 

Ο τηλεοπτικός «Νέστορας Φαναριώτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Παύλος Ορκόπουλος, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

«Η αλήθεια για τον Κυπραίο θα μαθευτεί;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής του «The 2Night Show», με τον ηθοποιό

να απαντά: 

«Θα βγουν όλα. Είναι μια συνταρακτική σχέση, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου κι εκείνος με βλέπει σαν πατέρα του. Και αυτό που συμβαίνει ερήμην ημών είναι συγκλονιστικό. Ναι, αυτή η σχέση θα έχει πολύ ψωμί. Δύσκολες καταστάσεις».

«Ο Κυπραίος έχει σκοτώσει τον γιο μου. Το ανακαλύπτει πρώτα αυτός και θα το μάθω και εγώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μάθω. Και απ’ ότι φαίνεται θα έχει και διάρκεια αυτό. Από τη στιγμή που του μπαίνουν υποψίες, μέχρι να το διασταυρώσει», πρόσθεσε, για να καταλήξει εν σχέσει με τις εξελίξεις στην σειρά:

«Έρχονται πάρα πολλές εξελίξεις, τόσες που δεν φανταζόμαστε. Κάθε φορά που παίρνω το σενάριο στα χέρια μου εκπλήσσομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παύλος Ορκόπουλος, Άγριες Μέλισσες, Γρηγόρη Αρναούτογλου,pavlos orkopoulos, agries melisses, grigori arnaoutoglou