Πατρινό Καρναβάλι: Τα γκρουπ και η προθεσμία

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι στην τελική ευθεία με την τελετή έναρξης να είναι προγραμματισμένη για 18 Ιανουαρίου. Διαβάστε τι γίνεται με τα γκρουπ και τις προθεσμίες.

Πρώτοι ήχοι και εικόνες Πατρινού Καρναβαλιού περίμεναν τους Πατρινούς την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, καθώς  το μουσικό άρμα με ηχογραφημένη τη

φωνή του τελάλη (Μαρίας Αγουρίδη) ξεκίνησε τις περιοδείες του αναγγέλλοντας το χαρούμενο και αισιόδοξο μήνυμα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.

Το μουσικό άρμα ξεκίνησε από το Πετρωτό και ακολούθησε τη διαδρομή: Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα- Γούναρη-Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Αγ. Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος- Αγ. Νικολάου-Κανακάρη-Παπαφλέσσα-Ακτή Δημαίων-Αγ. Ανδρέου-Καρόλου-Ρήγα Φεραίου-Γούναρη-Μαιζώνος-Βορείου Ηπείρου-Κορίνθου-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Γούναρη-Καραισκάκη-Πατρέως- Αγ.Ανδρέου- Αράτου-Κανακάρη-Αγ. Νικολάου-25ης Μαρτίου-Γερμανού-3ου Ορειβατικού-Πλατεία Μαρούδα-Πατρών Κλάους-Πετρωτό. Επίσης διαδρομή του μουσικού άρματος θα υπάρξει το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των δυο επόμενων ημερών το μουσικό άρμα όπως το επιβάλλει κάθε χρόνο το έθιμο, θα μεταφέρει από άκρη σε άκρη τη χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 10.00 το πρωί, πριν από τη συγκέντρωση για την πομπή-παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο Πατρών, προστέθηκε μια ακόμη διαδρομή, που θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο του Ρίου και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Αγ. Γιώργης (δεξιά), Σωμερσετ, Ευοί Ευάν, στροφή αριστερά Ζαίμη, Διγενή Ακρίτα αριστερά, Νέα Εθνική Οδός, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Τριών Συμμάχων.

Πατρινό Καρναβάλι: Τα γκρουπ

Για τα γκρουπ ανακοινώθηκε παράταση αιτήσεων συμμετοχής πληρωμάτων Πατρινού Καρναβαλιού έως 24-1, ενώ οι αιτήσεις για τον Κρυμμένο Θησαυρό πρέπει να γίνουν μέχρι και τις 17-1

Συγκεκριμένα, παρατείνεται έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής των Πληρωμάτων που θέλουν να κρατήσουν τον περσινό αριθμό του Πληρώματός τους, αλλά και των πληρωμάτων που καταθέτουν για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.

Ωστόσο όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού πρέπει άμεσα (μέχρι και αύριο Παρασκευή 17-1) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αφού το παιχνίδι αρχίζει αύριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr

Για να γίνονται δεκτές και να παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών θα πρέπει να έχουν πλήρη και ακριβή στοιχεία (αριθμό ατόμων, συνοδών και φωτογραφία στολής) και κάθε αίτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τον αριθμό των 70 ατόμων. Παρακαλούνται οι αιτούντες να διαβάζουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις του κανονισμού, που είναι αναρτημένες στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr στο Καρναβάλι των Μικρών.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα