Πατρινό καρναβάλι 2020: Οι στολές και τα γκρουπ

Το Πατρινό Καρναβάλι ξεκίνησε για το 2020 και πλέον ανακοινώθηκαν οι στολές και τα γκρουπ. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κορύφωση και για τη μεγάλη παρέλαση. Δείτε τις στολές και τα γκρουπ.

Πλησιάζουν οι μέρες για τη μεγάλη παρέλαση στο Πατρινό Καρναβάλι 2020 και όπως ανακοινώθηκε έχουν αναρτηθεί οι στολές και τα γκρουπ.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν

στο επίσημο site της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr οι στολές που βρίσκονται στην έκθεση των πληρωμάτων του Πατρινού Κρναβαλιού 2020, η οποία εγκαινιάστηκε χτες (11 Φεβρουαρίου) το βράδυ στην Αγορά Αργύρη.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας ως διοργανωτής του Πατρινού Καρναβαλιού έχει ανεβάσει στροφές αφού όπως είναι φυσικό οι προετοιμασίες εντείνονται με πυρετώδεις ρυθμούς όσο πλησιάζουμε προς την κορύφωση των εκδηλώσεων. 

Η μεγάλη παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14:00, ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει η τελετή λήξης.

Πατρινό Καρναβάλι: Το πρόγραμμα στη Μεγάλη Παρέλαση

Πτρινό καρναβάλι: Οι στολές και τα γκρουπ

Βίντεο από τα εγκαίνια της έκθεσης στολών πληρωμάτων Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στην Αγορά Αργύρη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-21.00 και Σαββατοκύριακα 10.00-14.00 και 18.00-21.00.

Μπορείτε να δείτε τις στολές και τα γκρουπ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα