Πάτρα: Οι μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια - Εβδομάδα εξελίξεων

Απαντήσεις ψάχνουν τα πολλά ερωτήματα για την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια. Συνεχίζεται ο γύρος των καταθέσεων μαρτύρων. Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα διαδέχονται η μία την άλλη, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι έρευνες των Αρχών για να…

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές τουλάχιστον 25 γιατροί, νοσηλευτές και πολίτες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών.

Ο

αιφνίδιος θάνατος και των τριών παιδιών και μάλιστα σε χρονικό διάστημα περίπου 33 μηνών αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης για τις Αρχές και ιδίως για το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Την προηγούμενη εβδομαδα, η μητέρα και ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζινας άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν στο STAR για τους θανάτους των παιδιών τους. Ο Μάνος και η Ρούλα αναφέρθηκαν στα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά στον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν την 33χρονη να εμπλέκεται σε αυτούς.

Φορώντας μαύρα ρούχα και με ήρεμο τόνο η Ρούλα απάντησε σε όσους την κατηγορούν λέγοντας πως, «θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα εγώ μαζί με τα παιδιά, θέλω να πω ότι καμία μαμά δε θα άφηνε το παιδί της μόνο του στο νοσοκομείο. Το θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαι μαζί της».

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας»

Στην ερώτηση που τους έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, αν θα μπορούσαν να πειράξουν τα παιδιά τους, οι γονείς απαντούν:

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας, η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης. «Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε», λέει η 33χρονη ξεσπώντας, «δεν ήρθε κανείς να με ρωτήσει πώς ζω, πώς θα μπορούσα να πειράξω τα παιδιά μου, με τη λογική»;

«Έχω ακούσει τα πάνα: "Είσαι φόνισσα , έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα", την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα