Πάτρα: Γιατί θα χρειαστούν δύο δίκες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση της Πάτρας - Τι κατέθεσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα.Ο νέος κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση της Πάτρας έχει ξεκινήσει, με τους πρώτους μάρτυρες να έχουν ήδη περάσει το κατώφλι της 35ης τακτικής ανακρίτριας. Όσον αφορά τη δικαστική…

Επιπλέον, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της δικαστικής συντάκτριας του MEGA, Άννας Κανδύλη, «Αφού έχουμε δύο διαφορετικές δικογραφίες και δύο διαφορετικές ανακρίτριες, μιλάμε και για δύο διαφορετικές δίκες σίγουρα».

Άλλωστε, όπως ανέφερε, «με τα έως τώρα

δεδομένα, περιμένουμε από μέρα σε μέρα την εισαγγελική πρόταση για την Τζωρτζίνα και, μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται και το βούλευμα.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης ήταν ο πρώτος που μίλησε στην ανακρίτρια την Παρασκευή (2/9) μένοντας για πάνω από τρεις ώρες, ο οποίος επανέλαβε τα ευρήματα της έρευνας που είχε κάνει. Έπειτα, κατέθεσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας, που είχε συντάξει το νέο πόρισμα του θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα μαζί με τον κ. Καρακούκη.

Χριστίνα Τσάκωνα: «Διάβασα νεότερα στοιχεία – Ο θάνατος μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Λαμπρόπουλου, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία κατέθεσε την Πέμπτη (1/9), υποστήριξε την αρχική της ιατροδικαστική έκθεση για την Μαλένα.

Όμως, ανέφερε ότι με βάση τα νέα στοιχεία που διάβασε, μπορεί ο θάνατος του παιδιού να οφείλεται σε ραγδαίο υποξικό επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι αυτό το επεισόδιο μπορεί να συμβεί και από χορήγηση φαρμάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα