Πάτρα: Ειδική γραφολόγος μιλά για τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας από τον γραφικό της χαρακτήρα

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Τα ξεχασμένα φιαλίδια αίματος.Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Η δικαστική γραφολόγος, Γκιουλίνα Δασκαλοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ανέλυσε ένα από τα…

Εντωμεταξύ, οι εξελίξεις στην υπόθεση τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς. Δύο νοσοκομεία στην Αθήνα, ενημέρωσαν πριν από λίγες

μέρες πως μετά από έλεγχο... βρήκαν και εκείνα φιαλίδια με αίμα της Τζωρτζίνας, μετά από τόσο καιρό.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν πέντε επεξεργασμένα δείγματα αίματος, οροί ή πλάσμα από αιμοληψίες της Τζωρτζίνας κατά τις ημερομηνίες 26, 27, 28 και 29/01/2022 στο Αγλαΐα Κυριακού.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν δύο φιαλίδια παγωμένης γενικής αίματος από τις 12 Απριλίου του 2021 στο Ωνάσειο, ενώ έχει βρεθεί και ένα φιαλίδιο αίματος από αιμοληψία στις 08 Απριλίου του 2021 στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Η ξαφνική ανακάλυψη των δειγμάτων εγείρει ερωτήματα, δεδομένου ότι δεν έγινε λόγος για τα φιαλίδια αυτά νωρίτερα, με την υπόθεση να είναι στην κορυφή της επικαιρότητας.

Υπενθυμίζεται, ότι για το φιαλίδιο με αίμα που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι ανήκει πράγματι στη Τζωρτζίνα. Η ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούμενης και έτσι η ίδια και ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, αναμένεται να δώσουν δείγμα για να υποβληθούν σε τεστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Ειδική, Τζωρτζίνας,patra, eidiki, tzortzinas