Πάτρα: Αποκάλυψη - «Τελειώνουν όλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας»

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας για την υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην ΠάτραΣτην τελική ευθεία βρίσκεται - όπως όλα δείχνουν - η υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα, ππου βρέθηκε καλεσμένος…

«Τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει στην Ίριδα η μητέρα»

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος φιλοξενήθηκε στο MEGA

και μίλησε για τα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε και ένα ερώτημα με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Ίριδας που προκαλεί ανατριχίλα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η Αστυνομία έχει συμπεράνει τι έγινε εκείνο το πρωί. Η Τζωρτζίνα κάτι είδε εκείνο το πρωί. Είδε τη μητέρα της να φροντίζει την Ιριδα ή την είδε να κάνει κάτι άλλο; Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε έχει τα παρεπόμενά του. Είναι απαντημένα από τις αρχές αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ανυπομονησία. Οι Αρχές σπεύδουν βραδέως γιατί δεν πρέπει να γίνει λάθος. Ήδη οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες έχουν απευθυνθεί σε νομικούς για τη σύνταξη της έκθεσης τους» τόνισε ο δημοσιογράφος της, επισημαίνοντας πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του MEGA μέσα στην εβδομάδα το Ανθρωποκτονιών θα καλέσει για καταθέσεις μάρτυρες - «κλειδιά» και ίσως προχωρήσει σε συλλήψεις ακόμα και την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα