Πάτρα: Αυτό είναι το στοιχείο που «ξεκλείδωσε» τον θάνατο της Ίριδας (Βίντεο)

Το πανάκι που βρέθηκε κοντά στην Ίριδα Δασκαλάκη από την Πάτρα φαίνεται ότι ξεκλείδωσε την αιτία θανάτου της, δείχνοντας ασφυκτικό θάνατο. Η αρχή του τέλους ως προς τον θάνατο των τριών μικρών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα έχει φτάσει καθώς, όπως αποκαλύφθηκε την Παρασκευή (17/06),…

Την Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών για Ίριδα και Μαλένα

Ακόμα, το πόρισμα των ιατροδικαστών, Νίκου Καρακούκη

και Νίκου Καλόγρηα, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, δηλαδή της Μαλένας και της Ίριδας, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (17/06), πρόκειται να παραδοθεί στις Αρχές την Τρίτη (21/06).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο MEGA, στο πόρισμα θα γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια και για τα δύο κορίτσια. Μάλιστα, και τα δύο παιδιά φαίνεται ότι πέθαναν με τον ίδιο τρόπο και, σύμφωνα με τα ευρήματα, πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο. Υπενθυμίζεται, ότι στις τοξικολογικές της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας δεν βρέθηκε κάποια τοξική ουσία, όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, που δολοφονήθηκε με κεταμίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα