Πατέρας θύματος στα Τέμπη: Από δολοφόνους δεν δεχόμαστε χρήματα

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο κ. Παύλος Ασλανίδης ένας από τους ανθρώπους που έχασε το παιδί του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.  Ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη που σκοτώθηκε στα Τέμπη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εμφανώς νευριασμένος ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να λάβει τις απόζημιώσεις από την Hellenic Train. …

Παραιτηθείτε των αποζημιώσεων, προτρέπει ο δικηγόρος Λύτρας

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας προειδοποιεί τις οικογένειες να μην δεχθούν τις αποζημιώσεις

αν τους ζητηθεί να παραιτηθούν των δικαιωμάτων τους. Κι αυτό διότι υπάρχουν πολλά κενά στην υπόθεση, όπως η έκρηξη κι άλλα, που χρήζουν διερεύνησης κι ενδεχομένως οδηγήσουν και σε νέες διώξεις.

Ο κ. Λύτρας τόνισε στο MEGA πως η εταιρεία επικοινώνησε με εργαζόμενους προκειμένου να τους καταβληθούν οφειλές δεδουλευμένων, ενώ συμπλήρωσε πως οι οικογένειες των θυμάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τις αποζημιώσεις που θα διεκδικήσουν. «Πέρα των αποζημιώσεων που ανακοινώθηκαν από την εταιρεία, έχω πληροφόρηση ότι για κάποια θέματα Εργατικού Δικαίου έχουν έρθει σε μία επαφή με κάποιους ανθρώπους που εργάζονταν για την Hellenic Train, εάν μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν οφειλές δεδουλευμένων τους κάλεσαν για να καταβάλουν αυτά τα χρήματα», είπε.

«Το θέμα είναι το εξής, που δεν έχω καταλάβει. Τα χρήματα αυτά τα δίνουν ως αποζημίωση και θα ζητήσουν από τους συγκεκριμένους να παραιτηθούν όλων των αξιώσεων ή θα δώσουν αυτά τα χρήματα και τέλος; Για τις δικαστικές διεκδικήσεις οι συγγενείς των θυμάτων θα πρέπει να μη δεχτούν τα χρήματα εάν τους ζητήσουν από την εταιρεία να παραιτηθούν από οποιοδήποτε δικαίωμα. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί», τόνισε ο δικηγόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατέρας, Τέμπη,pateras, tebi