Πασχάλης: Είναι για γέλια η σημερινή μόδα με τα κουρέλια

Ο Πασχάλης μίλησε για την εποχή που εκείνος μεσουράνησε και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, τόσο στη σημερινή μόδα, όσο και στις σχέσεις που έχει με την σύζηγο του.Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αρχικά, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον Τόνι Σφήνο και πώς παρουσιάζει…

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη και την στήριξη που του έχει προσφέρει.

«Είναι ένας σύντροφος που τον επέλεξα συνειδητά. Αναζήτησα ένα κορίτσι να με φυλάει. Γιατί πίστευα ότι αν θέλω να συνεχίσω

στον χώρο αυτό πρέπει να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει και να ενδιαφέρεται για αυτό που κάνω» είπε και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τι είναι στραβό και τι είναι ίσιο. Όποιος δεν έχει κάποιον να τον αγαπάει η καριέρα του δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε».

Επίσης, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως η σύζυγός του δεν είναι τόσο σκληρή όσο την παρουσιάζουν και δεν πέφτει «παντόφλα» στο σπίτι.

«Η Αλίκη για μένα είναι το έτερόν μου ήμισυ. Εδώ παίρνω την ευκαιρία να πω ότι η Αλίκη δεν είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα σκληρό άτομο. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες “παντόφλες”, διάφορες σαχλαμάρες. Δεν ισχύει. Δεν βιώνουμε κάτι στο σπίτι μου. Είναι βλακεία πέρα για πέρα αυτό που λέει ο κόσμος. Με πληγώνει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα