ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1: Πλούσιο θέαμα και... μοίρασμα βαθμών

Ισόπαλο αποτέλεσμα με… χορταστικό θέαμα στα Ιωάννινα, όπου ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν το 1-1,στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της
Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να δίνουν μία «παράσταση» μέσα στον αγωνιστικό…

Αφού σκόραρε, ο Νέιρα, αφιέρωσε τον γκολ την Κρήτη η οποία επλήγη από τον σεισμό ύψους 5,8 βαθμών της κλίμακας του Ρίχτερ, μοιράζοντας χαμόγελα στους φιλάθλους.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και πήρε την μπάλα στα πόδια του με αποτέλεσμα να απειλήσει την εστία των αντιπάλων, όμως οι γρήγορες αντιδράσεις του τερματοφύλακα και η καλή αμυντική λειτουργία «έσβησαν» τις επιθέσεις.

Όμως στο 22ο λεπτό ο Μιλιντσεάνου πήρε την μπάλα μερικά μέτρα μετά την γραμμή του κέντρου και έκανε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να φέρει το σκορ σε ισορροπία.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να δημιουργούν τις ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα γκολ, με τον ΠΑΣ να έχει τον κύριο λόγο, όμως παρά το γεγονός ότι καμία δεν κατάφερε να σκοράρει, το θέμα ήταν υψηλού επιπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1, Πλούσιο,pas giannina – ofi 1-1, plousio