Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Περίπατος με (δωρεάν) προκράτηση

 Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, το πάρκο, που θα ανοίξει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα δέχεται επισκέπτες μόνο μετά από ηλεκτρονική προκράτηση.

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ανοίγει επιτέλους την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Όμως, για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των εργαζομένων, η διοίκηση του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. αποφάσισε

να επιβάλει περιορισμούς στον αριθμό των επισκεπτών που θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στον χώρο του πάρκου. Έτσι, με την εξαίρεση των συμπολιτών μας ηλικίας άνω των 65 ετών, ΑμεΑ και εγκύων, όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε τον χώρο μόνο μετά μετά από προεγγραφή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ο λόγος για το μέτρο είναι ότι τον Ιούνιο 2019 το πάρκο δέχτηκε 641.000 επισκέψεις, γεγονός που προβλημάτισε τους αρμόδιους, πόσο μάλλον που τα Σαββατοκύριακα τον Ιούνιου του 2019, ο ρυθμός άφιξης των επισκεπτών ξεπερνούσε τους 2.000 την ώρα.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε ότι, προς αποφυγή συνωστισμού στις πύλες εισόδου, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν -εξαιρούνται ηλικιωμένοι, ΑμεΑ και έγκυοι- χωρίς προκράτηση, ακόμα και αν υπάρχουν «κενές θέσεις».
Οι λεπτομέρειες του συστήματος προεγγραφών θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα