Παραμένει το χάος στους δρόμους της Αττικής: Χωρίς φανάρια και δεκάδες διακοπές της κυκλοφορίας

Aτελείωτες μοιάζουν οι διαδρομές στην Αττική λόγω της αυξημένης κίνησης που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» - Φούσκωσαν επικίνδυνα Κηφισός και Ιλισσός. Η κακοκαιρία «Μπάλλος» δείχνει τα δόντια της από το πρωί της Πέμπτης (14/10) σε πολλές περιοχές της Αττικής. Πλημμύρες, κυκλοφοριακό χάος αλλά και αρκετοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω των έντονων…

Στο μεταξύ, ατελείωτες μοιάζουν οι διαδρομές εντός της πόλης, με τα αυτοκίνητα να δημιουργούν τεράστιες ουρές λόγω της κίνησης στην πρωτεύουσα.

Ο χάρτης των «κόκκινων» σημείων λόγω αυξημένης κίνησης στην Αθήνα:

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περίπου 400 κλήσεις στην Αττική.

Οι περισσότερες αφορούν σε αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, ενώ κλήθηκαν επίσης για κοπές δέντρων και για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες, λόγω διακοπής ρεύματος.

Φουσκώνει ο Κηφισός - Στα όρια να ξεχειλίσει ο Ιλισσός

Υπό το φόβο υπερχείλισης του Κηφισού το Νέο Φάληρο έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, ενώ έχουν αποτεθεί σακιά με άμμο πλησίον του ποταμού, προκειμένου να προμηθευτούν οι πολίτες που ζουν παραπλήσια.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες, έχει ανέβει επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων στον Ιλισσό ποταμό, ο οποίος κοντεύει να... φτάσει στα όριά του στο ύψος της παραλιακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα