Παππάς: Κάτι μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Τσίπρας, αυτό είναι σαφές

«Ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος πρόεδρος» είπε ο Νίκος Παππάς, λέγοντας πως δεν βλέπει τον εαυτό του ως πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.Την ώρα που έχει φουντώσει για τα καλά η παραφιλολογία για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς, ένας διαχρονικά στενός του συνεργάτης, δηλώνει…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

για την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου είπε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να γίνει πολιτική συζήτηση. Κατέθεσε, δε, τη βεβαιότητα ότι το κόμμα θα μείνει ενωμένο αν και όπως είπε «είναι λογικό να υπάρχουν τριβές».

«Διαφωνώ με τις διασπάσεις γιατί δημιουργούν αποστρατείες, απογοητεύσεις και ενδεχομένως να είναι και στα σχέδια των αντιπάλων μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος πρόεδρος – Δεν με βλέπω πρόεδρο της ΚΟ

«Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος πρόεδρος. Θα κινητοποιήσει κόσμο απ ‘όλη την Ελλάδα. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου στη θέση του προέδρου της Κ.Ο» τόνισε ο κ. Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κοινοβουλευτική του εκπροσώπησή του εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μια χαρά εκπροσωπείται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Δεν θα μας βλάψει είτε η μία, είτε η άλλη επιλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελέχη με επάρκεια και αξιοσύνη. Ο Σωκράτης Φάμελλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παππάς, Κάτι, Τσίπρας,pappas, kati, tsipras