ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρησή τους στα playoff της Super League.

Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στα playoff της Super League, καθώς το τρίποντο

που κέρδισε από την σημερινή αναμέτρηση τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και σκόραραν στο 7ο λεπτό με τον Ελ Αραμπί, όμως ακυρώθηκε μετά την εξέταση της φάσης από τον VAR στο οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η γραμμή του οφσάιντ. Η συνεχής πίεση των «πειραιωτών» τους απέφερε το γκολ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ελ Αραμπί μετά από την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» προσπάθησε να απειλήσει τον Σα αλλά οι προσπάθειές του δεν ανησυχήσαν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού . Η αδυναμία στην άμυνα των γηπεδούχων δημιούργησε ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου.

Ξεκινώντας το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τρέξει τους αντιπάλους του, για να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού, χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κράτησε το 1-0 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης κρατώντας σταθερό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα αλλά το σούτ του Σβιντέρσκι κατέληξε άουτ.

Η νίκη αυτή φέρνει τον Ολυμπιακό ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έχει 69 βαθμούς σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έμεινε στους 52 και την δεύτερη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα