ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0 στο ημίχρονο

Χωρίς σκορ, οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία πέντε λεπτά.

Υπό το βλέμμα του νέου αθλητικού διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε, ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα προσπαθώντας να τρέξει τον ΟΦΗ σε όλο γήπεδο, όμως οι «Κρητικοί» ακολούθησαν τον ρυθμό των αντιπάλων τους χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστική φάση στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 28ο λεπτό ο ΟΦΗ

απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέιρα, όμως η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερη από αυτή του «δικεφάλου» στο ημίωρο, όμως αμφότεροι υπέπεσαν σε αρκετά αβίαστα λάθη και έκαναν φάουλ, γεγονότα που «έσπαγαν» τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκει στον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε ένα δοκάρι με τον με τον Μάτος να κάνει την κεφαλιά από σέντρα του Λάμπρου, τον Γουάιλι να διώχνει στην συνέχεια ο Νάστος κάνει την προβολή όμως ο Ελ Καντουρί αστόχησε από πολύ μικρή απόσταση. Οι «θεσσαλονικείς» συνέχισαν να πιέζουν δημιούργησαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Άκπομ, μέσα από την μικρή, να καταλήγει άουτ.

Έτσι οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει από το 35ο λεπτό και μετά χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για πέμπτη φορά αυτή την σεζόν μετά από τις δύο συναντήσεις τους στο κύπελλο και τις άλλες δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει όλες τις αναμετρήσεις. Όσον φορά την πορεία τους μέχρι στιγμής στα Playoff, στους δύο πρώτους αγώνες ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό 0-1 στη Τούμπα και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα ο ΟΦΗ αριθμεί μόνο ήττες από τους Άρη και ΑΕΚ, με 3-1 και 0-2 αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0,paok – ofi 0-0