Πανούσης: Ο Παπανδρέου θα ξαναπάρει το ΠΑΣΟΚ

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Πανούσης εκτίμησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ξανά αναλάβει τα ηνία του κόμματος «με κάποιο τρόπο»

Ο γνωστός καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ

εκτίμησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναλάβει τα ηνία του κόμματος ξανά.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ONE, έκανε λόγο για δύο άξονες στον πολιτικό χάρτη της χώρας που δύσκολα θα αλλάξουν, τον «Παπανδρεϊσμό» και τον «Καραμανλισμό». «Αυτές οι δύο σκέψεις πολιτικής δύσκολα θα πεθάνουν», είπε συγκεκριμένα, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ο Γιώργος Παπανδρέου θα ξαναπάρει το ΠΑΣΟΚ με κάποιο τρόπο. Θα κάνει μια κίνηση που πιθανόν δε τη σκεφτόμαστε. Δε θα κάτσει να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη».

Αναφερθείς στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο Αλ. Τσίπρας επιθυμεί να μετασχηματίσει το κόμμα του, «όχι για να του προσδώσει μια ιδεολογική καθαρότητα», αλλά για ξαναβγεί πρωθυπουργός. Υποστήριξε ακόμη ότι η Κουμουτνδούρου δεν είναι αθώα, ούτε έχει το ηθικό πλεονέκτημα «μια και πέρασε από την κυβέρνηση». Πρόσθεσε πως ο Αλ. Τσίπρα είναι πάντως προβεβλημένος «και με πολλά χαρίσματα, επικοινωνιακά».

Μεταξύ άλλων, ο πρώην πολιτικός, έκανε αναφορά και στο Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως «κάθεται στη γωνία και περιμένει να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή να πάρει ό,τι προκύψει από διασπάσεις ή νέες ομαδοποιήσεις του».

{https://youtu.be/hSO6cjwtiZs}

Keywords
Τυχαία Θέματα