Πανελλήνιες 2020: Το θέμα έκπληξη στην Άλγεβρα σήμερα

Οι Πανελλήνιες 2020 συνεχίζονται και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα), ενώ το πρώτο σχόλιο από τον ΡΟΜΒΟ κάνει λόγο για ένα θέμα έκπληξη.

Οι Πανελλήνιες 2020 συνεχίζονται και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου,

στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

«Οι μαθητές των ΕΠΑ.Λ. σήμερα αντίκρισαν αναμενόμενα θέματα μέχρι και το Θέμα Γ., χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και παγίδες. Αντιθέτως το Θέμα Δ. είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας για καλά διαβασμένους μαθητές. Ειδικά το Δ.4 υποερώτημα απαιτούσε στα Μαθηματικά γνώσεις προηγούμενων ετών», αναφέρει η εκπαιδευτική ομάδα του ΡΟΜΒΟΥ.

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά (Αλβεβρα) ΕΠΑΛ 2020

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών). Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα